Masło rydzowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło rydzowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

4

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Odsącz rydze, a następnie przepuść je przez maszynkę.

Krok 2

Utrzyj z masłem, chrzanem i musztardą. Dopraw.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Ananasowiec
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

trudne

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej