Składniki
1 szczypta
0.5 sztuki
1 łyżka
1 łyżka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odsącz rydze, a następnie przepuść je przez maszynkę.
Krok 2
Utrzyj z masłem, chrzanem i musztardą. Dopraw.
Krok 3
Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Placki z topinamburem i kukurydzą
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej