Masło rydzowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło rydzowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

3

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Odsącz rydze, a następnie przepuść je przez maszynkę.

Krok 2

Utrzyj z masłem, chrzanem i musztardą. Dopraw.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej