
Składniki
1 szczypta
0.5 sztuki
1 łyżka
1 łyżka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odsącz rydze, a następnie przepuść je przez maszynkę.
Krok 2
Utrzyj z masłem, chrzanem i musztardą. Dopraw.
Krok 3
Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej