
Składniki
1 szczypta
0.5 sztuki
1 łyżka
1 łyżka
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odsącz rydze, a następnie przepuść je przez maszynkę.
Krok 2
Utrzyj z masłem, chrzanem i musztardą. Dopraw.
Krok 3
Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Zapiekanka z cukinii z makaronem - VIDEO
45 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej