Masło rydzowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

3

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Odsącz rydze, a następnie przepuść je przez maszynkę.

Krok 2

Utrzyj z masłem, chrzanem i musztardą. Dopraw.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło rydzowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej