
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
ZRÓB BITĄ ŚMIETANE
Krok 2
ZRÓB GALARETKE NASTĘPNIE ZOSTAW JĄ DO SASTYGNIĘCIA.JAK JUŻ ZASTYGNIE TO WLEJ JĄ DO KUBKÓW ITP.
Krok 3
WŁÓŻ TO DO LODÓWKI DO SASTYGNIĘCIA . NASTĘPNIE WYCIĄGNIJMY JE I DAJMY OWOCE I BITĄ ŚMIETANE.
Krok 4
SMACZNEGO !!!!!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej