deser domowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

deser domowy

Autor: Kuba Buba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

ZRÓB BITĄ ŚMIETANE

Krok 2

ZRÓB GALARETKE NASTĘPNIE ZOSTAW JĄ DO SASTYGNIĘCIA.JAK JUŻ ZASTYGNIE TO WLEJ JĄ DO KUBKÓW ITP.

Krok 3

WŁÓŻ TO DO LODÓWKI DO SASTYGNIĘCIA . NASTĘPNIE WYCIĄGNIJMY JE I DAJMY OWOCE I BITĄ ŚMIETANE.

Krok 4

SMACZNEGO !!!!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • deser domowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kapsalon
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej