
Składniki
50 gramów
0.5 sztuki
50 gramów
15 gramów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zakać kuskus wodą. Pokroić cebulę, kiełbasę, morele, czosnek
Krok 2
Podsmażyć kiełabasę pokrojoną w plasterki, dodać cebuję i pieczarki,morle. Po podsmażeniu zalać sosem.
Krok 3
Po zredukowaniu sosu dodać kaszę, wymieszać o smazyć jeszcze chwilę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej