CIASTKO OWSIANE przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

CIASTKO OWSIANE

Autor: Dagmara

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

60 gramów

40 gramów

2 gramy

20 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banana rozgnieść widelcem, a czekoladę pokroić w kostkę.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać ze sobą. Uformować okrągłe ciastko. Piec przez 15 min w temp. 200st.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • CIASTKO OWSIANE - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
16 osób ogląda przepis:
Miękkie pierniczki
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej