
Składniki
2 sztuki
3 łyżki
150 gramów
1.5 szklanki
50 mililitrów
3 łyżki
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Miksujemy ze sobą składniki mokre
Krok 2
Dodajemy do masy składniki suche i miksujemy
Krok 3
Na patelni małymi porcjami, za pomocą łyżeczki nakładamy małe porcję ciasta, na to odrobinę nutelli i przykrywamy ciastem. Smażymy z dwóch stron.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej