
Składniki
200 gramów
500 gramów
300 gramów
50 gramów
100 gramów
200 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na placku układamy kapustę, rybę i polewamy sosem

Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Tartinki z tuńczykiem i cebulą
60 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej