
Składniki
200 gramów
300 gramów
1 opakowanie
100 gramów
60 gramów
40 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sos przygotowuję zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Krok 2
Ogórka, pomidorki, cebulę kroję na mniejsze kawałki. Dodaje oliwki i rozdrobnioną fetę.
Krok 3
Wszystkie składniki mieszam z sosem i podaję.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy Naturalnie Smaczne Grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej































