
Składniki
200 gramów
300 gramów
1 opakowanie
100 gramów
60 gramów
40 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sos przygotowuję zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Krok 2
Ogórka, pomidorki, cebulę kroję na mniejsze kawałki. Dodaje oliwki i rozdrobnioną fetę.
Krok 3
Wszystkie składniki mieszam z sosem i podaję.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy Naturalnie Smaczne Grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej