SAŁATKA Z ANANASEM przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

SAŁATKA Z ANANASEM

Autor: Lena

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

150 gramów

3 łyżki

6 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler i kukurydzę odsączyć z zalewy.

Krok 2

Ananasa pokroić w paski. Pora- tylko białą część w piórka(półplasterki).

Krok 3

Wszyskie składniki połączyć z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszać odsawić na 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.

Czytaj więcej