
Składniki
150 gramów
3 łyżki
6 sztuk
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Seler i kukurydzę odsączyć z zalewy.
Krok 2
Ananasa pokroić w paski. Pora- tylko białą część w piórka(półplasterki).
Krok 3
Wszyskie składniki połączyć z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszać odsawić na 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej