SAŁATKA Z ANANASEM przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

SAŁATKA Z ANANASEM

Autor: Lena

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

150 gramów

3 łyżki

6 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler i kukurydzę odsączyć z zalewy.

Krok 2

Ananasa pokroić w paski. Pora- tylko białą część w piórka(półplasterki).

Krok 3

Wszyskie składniki połączyć z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszać odsawić na 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Mazurek miodowo-orzechowy
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej