SAŁATKA Z ANANASEM przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

SAŁATKA Z ANANASEM

Autor: Lena

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

150 gramów

3 łyżki

6 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Seler i kukurydzę odsączyć z zalewy.

Krok 2

Ananasa pokroić w paski. Pora- tylko białą część w piórka(półplasterki).

Krok 3

Wszyskie składniki połączyć z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszać odsawić na 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • SAŁATKA Z ANANASEM - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Zupa grochowa
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej