Placki owsiane z warzywami

Autor: natalina4

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

9 łyżek

1 sztuka

1 szklanka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

5 łyżek

1 sztuka

1 łyżka

2 łyżki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Otręby mielimy .Miksujemy z jajkiem , mlekiem i kostką . Na rozgrzanej oliwie smażymy kolejno dwa grubsze placki .

Krok 2

Składniki sosu miksujemy . Mięso myjemy i kroimy w kostkę . Oprószamy przyprawą i smażymy na oliwie . Wykładamy na placki . Przykrywamy pokrojonymi ogórkami , pomidorem i kapustą . Polewamy sosem i keczupem .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Placki owsiane z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Placki owsiane z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Placki owsiane z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Placki owsiane z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Placki owsiane z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Placki owsiane z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Placki owsiane z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej