
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 sztuka
1 szklanka
1 sztuka
5 łyżek
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżeczka
1 łyżka
1 sztuka
9 łyżek
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Otręby mielimy .Miksujemy z jajkiem , mlekiem i kostką . Na rozgrzanej oliwie smażymy kolejno dwa grubsze placki .
Krok 2
Składniki sosu miksujemy . Mięso myjemy i kroimy w kostkę . Oprószamy przyprawą i smażymy na oliwie . Wykładamy na placki . Przykrywamy pokrojonymi ogórkami , pomidorem i kapustą . Polewamy sosem i keczupem .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej