
Składniki
3 sztuki
1 szczypta
1 łyżka
2 łyżki
0.5 pęczka
1 pęczek
4 łyżki
3 łyżki
3 łyżki
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki ugotuj. Gdy będą miękkie przestudź je, obierz i pokrój w kostkę.
Krok 3
Szczypiorek opłucz i posiekaj. Łodygi i listki selera pokrój, cebule obierz i pokrój w krążki.
Krok 4
Ziemniaki wymieszaj z cebulą, selerem i szczypiorkiem.
Krok 5
Majonez wymieszaj z jogurtem i zalej sałatkę. Wstaw na 30 minut do lodówki. Możesz zaostrzyć sałatkę musztardą.
Krok 2
Włóż ziemniaki do miski i wlej ocet i oliwę, oprósz Delikatem Knorr i pieprzem. Wymieszaj i wstaw do lodówki na 30 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej