
Składniki
0.5 kilograma
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj, paprykę pokroić na cienkie paski.
Krok 2
Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, marchewkę- na tarce o drobnych oczkach.
Krok 3
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr połącz z 2łyżami wody i oliwą. Wszystko razem wymieszać.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej