
Składniki
0.5 kilograma
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj, paprykę pokroić na cienkie paski.
Krok 2
Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, marchewkę- na tarce o drobnych oczkach.
Krok 3
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr połącz z 2łyżami wody i oliwą. Wszystko razem wymieszać.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej