Składniki
2 sztuki
2 szczypty
2 szczypty
1 łyżka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
1 opakowanie
100 gramów
sos czosnkowy:
125 mililitrów
3 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój pierś z kurczaka na drobne kawałki, przypraw solą, pieprzem oraz Przyprawą do kurczaka i odstaw na 30 minut do lodówki. Po tym czasie smaż na złoty kolor.
Krok 2
Kapustę pekińska poszatkuj, pomidory, ogórki, cebulę pokrój w kostkę, dodaj kukurydzę i kawałki piersi z kurczaka.
Krok 3
Następnie zalej sosem czosnkowym i posyp sałatkę startym serem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktu8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej