
Składniki
5 sztuk
3 sztuki
200 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotowne piersi z kurczaka drobno siekamy i rowna warstwa ukladamy w naczyniu zaroodpornym-prostokatnym.
Krok 2
Posiekana cebule sparzyc wrzatkiem i rowno wysypac na warstwe miesa.
Krok 3
Calosc lekko polac polowa majonezu.
Krok 4
Nastepnie posypac startymi jajkami,posolic i popiepszyc,posypac startym serem i z gory posmarowac majonezem.Przed podaniem dac postac salatce pare godzin.
Krok 5
Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej