
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
3 łyżki
0.5 szklanki
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa i jajka kroimy. Mieszamy z serem.
Krok 2
Majonez i ketchup mieszamy z sosem sałatkowym knorr.
Krok 3
Dodajemy sos do sałatki i mieszamy dokładnie. Podajemy posypane grzankami
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej