
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 pęczek
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa myjemy i kroimy - ogórek i rzodkiewkę w cienkie plasterki, marchew w paseczki. Przygotowujemy sos według przepisu na opakowaniu. Mieszamy wszystkie warzywa, polewamy sosem. Podajemy udekorowane świeżo ściętą rzeżuchą i mielonym kolorowym pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Sałatka cytrynowa z miętą
15 min.
łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej