Wiosenna sałatka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna sałatka

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 pęczek

3 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa myjemy i kroimy - ogórek i rzodkiewkę w cienkie plasterki, marchew w paseczki. Przygotowujemy sos według przepisu na opakowaniu. Mieszamy wszystkie warzywa, polewamy sosem. Podajemy udekorowane świeżo ściętą rzeżuchą i mielonym kolorowym pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna sałatka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej