
Składniki
1 szczypta
100 gramów
2 sztuki
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
2 pęczki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki oczyść z liści i umyj, pokrój w plasterki. Kukurydzę odsącz na sitku.
Krok 2
Kiwi umyj, obierz i pokrój w kostkę. Składniki wymieszaj. z mandarynki wyciśnij sok.
Krok 3
Jogurt połącz z sokiem z mandarynki i przypraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr i pieprzem. Surówkę polej sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej