
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
4 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pierś z kurczaka pokrój na paski i umieść w miseczce.
Krok 2
Oliwę zmieszaj z octem, miodem, imbirem, garam masalą i Przyprawą do Kurczaka Knorr.
Krok 4
Następnie kurczaka nadziej na patyki do szaszłyków tak, aby paski utworzyły serpentynę.
Krok 5
Kurczaka upiecz na grillu.
Krok 3
Marynatę wlej do kurczaka, dobrze wymieszaj i odstaw mięso na godzinę do lodówki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej