
Składniki
2 litry
1 szczypta
2 łyżki
1 kilogram
1 sztuka
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
We frytkownicy rozgrzej olej do 160 stopni C i wrzuć skrzydełka. Upiecz je na złoto.
Krok 2
Masło rozpuść i wlej do dużej miski.
Krok 3
Dodaj tabasco i wrzuć usmażone skrzydełka.
Krok 4
Skrzydełka obtocz w tabasco i posól. Podawaj ze świeżą bagietką.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Kurczak ze szpinakiem
30 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej