Teksańskie skrzydełka w tabasco przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Teksańskie skrzydełka w tabasco

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 litry

1 szczypta

2 łyżki

1 kilogram

1 sztuka

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

We frytkownicy rozgrzej olej do 160 stopni C i wrzuć skrzydełka. Upiecz je na złoto.

Krok 2

Masło rozpuść i wlej do dużej miski.

Krok 3

Dodaj tabasco i wrzuć usmażone skrzydełka.

Krok 4

Skrzydełka obtocz w tabasco i posól. Podawaj ze świeżą bagietką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Teksańskie skrzydełka w tabasco - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej