Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
70 gramów
10 gramów
2 łyżeczki
20 gramów
80 gramów
50 gramów
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Pomidora i rzodkiewkę pokroić w kostkę, szczypiorek posiekać.

Krok 2
Ser pokruszyć widelcem, dodać pokrojone warzywa i jogurt. Doprawić całość do smaku i wymieszać.

Krok 3
Pieczywo posmarować Florą ProActiv.

Krok 4
Twarożek nałożyć na pieczywo i podawać.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej