Winegret imbirowy przepis – Zobacz na przepisy.pl

Winegret imbirowy

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nie tylko pyszny sos do sałatek, ale także znakomita marynata do mięsa - zwłaszcza do pokrojonej w cieniutkie plasterki polędwicy wołowej.

Krok 2

Wymieszaj trzepaczką wszystkie składniki, dodając je w podanej kolejności.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Winegret imbirowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Winegret imbirowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Winegret imbirowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Winegret imbirowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Winegret imbirowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Winegret imbirowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Winegret imbirowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej