Sos bazyliowy aioli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos bazyliowy aioli

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

2 pęczki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

100 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj majonez z żółtek, oliwy i soku cytrynowego.

Krok 2

Następnie połącz ze zmiksowanym czosnkiem i bazylią. Dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Warzywa tagine
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej