Sos bazyliowy aioli

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

2 pęczki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

100 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj majonez z żółtek, oliwy i soku cytrynowego.

Krok 2

Następnie połącz ze zmiksowanym czosnkiem i bazylią. Dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos bazyliowy aioli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej