
Składniki
3 sztuki
2 pęczki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
100 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj majonez z żółtek, oliwy i soku cytrynowego.
Krok 2
Następnie połącz ze zmiksowanym czosnkiem i bazylią. Dopraw solą i pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

trudne
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej