Sos do potraw chińskich przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos do potraw chińskich

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

400 mililitrów

1

3 łyżki

2 łyżeczki

2 łyżeczki

1 łyżeczka

1 łyżka

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszaj, a następnie przełóż na palnik.

Krok 2

Wsyp Fix Knorr i dokładnie wymieszaj.

Krok 4

Możesz podawać go w osobnych miseczkach, polewać nim ryż oraz mięso albo dodawać do potrawy w końcowej części przyrządzania.

Krok 3

Sos gotuj 5 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej