Sos do potraw chińskich przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos do potraw chińskich

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

400 mililitrów

1

3 łyżki

2 łyżeczki

2 łyżeczki

1 łyżeczka

1 łyżka

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszaj, a następnie przełóż na palnik.

Krok 2

Wsyp Fix Knorr i dokładnie wymieszaj.

Krok 4

Możesz podawać go w osobnych miseczkach, polewać nim ryż oraz mięso albo dodawać do potrawy w końcowej części przyrządzania.

Krok 3

Sos gotuj 5 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej