Wywar z drobiu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wywar z drobiu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 litry

1 szczypta

350 gramów

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso umyj, pokrój na kawałki i zalej zimną wodą. Następnie gotuj około godziny.

Krok 2

Włoszczyznę oczyść i dodaj do wywaru, posól i gotuj do czasu, gdy warzywa będą miękkie.

Krok 3

Przecedź wywar, mięso obierz z kości i włóż do zupy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wywar z drobiu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej