
Składniki
1 szklanka
500 mililitrów
6 pęczków
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W foremce wyłóż herbatniki.
Krok 2
Karpatkę z mlekiem zmiksuj i wyłóż na herbatniki.
Krok 3
Na karpatkę nałóż herbatnik i następnie mleko słodzone toffi i herbatniki.
Krok 4
Śmietanę ubij i nałóż na herbatniki. Całość wstaw do lodówki na 2 godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej