
Składniki
4 łyżki
4 łyżki
1 łyżka
1 łyżeczka
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Truskawki pokrój na kawałki.
Krok 2
Wymieszaj ocet z miodem. Ostrożnie połącz z truskawkami. Odstaw na kilka minut.
Krok 3
Podawaj ze śmietaną, bazylią.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej