
Składniki
1 sztuka
340 gramów
0.5 łyżeczki
340 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do malaksera dodać jogurt oraz taką samą ilość wody.
Krok 2
Następnie dodać ząbek czosnku ugnieciony w moździerzu, sól i łyżeczkę suszonej mięty.
Krok 3
Gotowy napój podawać z listkiem świeżej mięty.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej