
Składniki
340 gramów
340 gramów
1 sztuka
1 sztuka
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do malaksera dodać jogurt oraz taką samą ilość wody.
Krok 2
Następnie dodać ząbek czosnku ugnieciony w moździerzu, sól i łyżeczkę suszonej mięty.
Krok 3
Gotowy napój podawać z listkiem świeżej mięty.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej