
Składniki
3 szklanki
1 łyżka
2 kilogramy
1 łyżka
1 szklanka
1 szklanka
3 łyżki
1 szklanka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Żeberka świeże obsmażyć bez mąki i soli na patelni ...
Krok 2
Przełożyć do brytfanki. Z podanych wyżej składników zrobić sos i zalać żeberka .
Krok 3
Piec w żaroodpornym naczyniu 1,5 godziny pod przykryciem
Krok 4
SMACZNEGO !!!!!!!!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej