
Składniki
3 szklanki
1 łyżka
2 kilogramy
1 łyżka
1 szklanka
1 szklanka
3 łyżki
1 szklanka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Żeberka świeże obsmażyć bez mąki i soli na patelni ...
Krok 2
Przełożyć do brytfanki. Z podanych wyżej składników zrobić sos i zalać żeberka .
Krok 3
Piec w żaroodpornym naczyniu 1,5 godziny pod przykryciem
Krok 4
SMACZNEGO !!!!!!!!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej