
Składniki
500 gramów
1 opakowanie
4 łyżki
3 łyżki
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sos paprykowo-ziołowy wsyp do miseczki, dodaj ketchup i trzy łyżki majonezu. Całość dokładnie wymieszaj i odstaw w chłodne miejsce.
Krok 2
Karkówkę pokrój w cienkie paseczki, pomieszaj z Fixem i trzema łyżkami oleju.
Krok 3
Obsmaż na patelni, pod koniec smażenia dodaj wodę i smaż pod przykryciem około 10 minut. Gotowego gyrosa podawaj z ulubionymi dodatkami, frytkami lub w chlebie pita.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa do gyrosa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej