
Składniki
null
null
null
3 łyżki
4 sztuki
null
3 łyżki
750 mililitrów
1 sztuka
1 szklanka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bulion Knorr zagotuj razem z koncentratem, winem, sokiem wiśniowym i przyprawami.
Krok 2
Dodaj posiekany drobniutko czosnek, dopraw do smaku sokiem z cytryny i przyprawami.
Krok 3
Jajka ugotuj na twardo i podziel na pół. Zioła posiekaj.
Krok 4
Podgrzej, ale nie gotuj. Czerwony barszcz podawaj z cząstkami jaj ugotowanych na twardo i posiekaną natką pietruszki.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej