Dieta 1500 kalorii

100 przepisów - 20 dni

Chleb razowy z szynką wołową

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

4 łyżki

120 gramów

4 łyżki

surówka:

4 sztuki

320 gramów

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Pieczywo posmarować margaryną i ułożyć na nim plasterki wędliny. Na koniec posypać koperkiem.

Chleb razowy z szynką wołową - Krok 1

Krok 2

Pomidor pokroić na kawałki, dodać do niego roszponkę oraz olej lniany.

Chleb razowy z szynką wołową - Krok 2
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, miedzi, manganu, witamin: A, E, C, B6, kwasu foliowego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chleb razowy z szynką wołową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej