
Składniki
null
8 sztuk
3 łyżki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kromki chleba upiecz na oleju na patelni, aż się zarumienią i zrobią chrupiące.
Krok 2
Czosnek zmiażdż i utrzyj z solą.
Krok 3
Dodaj czosnek do masła i utrzyj na gładka masę.
Krok 4
Następnie posmaruj je dokładnie czosnkiem i masłem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej