
Składniki
2 opakowania
1 słoik
1 opakowanie
2 opakowania
1 sztuka
1 puszka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
herbatniki wykładamy na blachę, masę krówkową podgrzewamy i wykładamy na herbatniki. Jeśli nie mamy równie dobrze możemy posmarować nutellą. Na masę układamy ponownie herbatniki i smarujemy czekoladą. Następnie śmietanę miskujemy dodajemyśmietan fix i miksujemy na gęsto dodając 2 łyżki cukru. następnie wylewamy śmietanę na ciasto. Na koniec trzemy czekoladę (gorzką) na górę, GOTOWE !!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej