Coleslaw z kminkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null szczypt

1 łyżka

2 łyżeczki

1 łyżka

2 łyżki

3 łyżki

2 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Drobno posiekaną kapustę obficie posól i odstaw na 30 minut.

Krok 2

W tym czasie marchew pokrój na paseczki, a szczypiorek posiekaj.

Krok 3

Kapustę opłukaj i osusz.

Krok 4

Dodaj marchew, szczypiorek, śmietanę, kminek, cukier oraz sól, jeżeli uznasz to za konieczne.

Krok 5

Na koniec skrop octem i włóż do lodówki. Wyjmij na pół godziny przed podaniem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Coleslaw z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Coleslaw z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Coleslaw z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Coleslaw z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Coleslaw z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Coleslaw z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Coleslaw z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Gołąbki - VIDEO
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej