Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

3 łyżki

4 łyżki

4 sztuki

12 sztuk

1 opakowanie

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj i odsącz sałatę, po czym porwij ją na strzępy.

Krok 2

Oliwę wymieszaj z solą i pieprzem.

Krok 3

Pomidora potnij w plastry, a rybę pokrój na kawałki.

Krok 4

Jaja ugotuj w koszulkach.

Krok 5

Na sałacie ułóż na przemian kawałki pstrąga i szparagi. Udekoruj plastrami pomidora i jajkami gotowanymi w koszulkach.

Krok 6

Polej sosem z oliwy i posyp parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
16 osób ogląda przepis:
Sałatka meksykańska
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej