Filet z wędzonego pstrąga ze szparagami
średnie
1 osoba zapisała

Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
3 łyżki
4 łyżki
4 sztuki
12 sztuk
1 opakowanie
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj i odsącz sałatę, po czym porwij ją na strzępy.
Krok 2
Oliwę wymieszaj z solą i pieprzem.
Krok 3
Pomidora potnij w plastry, a rybę pokrój na kawałki.
Krok 4
Jaja ugotuj w koszulkach.
Krok 5
Na sałacie ułóż na przemian kawałki pstrąga i szparagi. Udekoruj plastrami pomidora i jajkami gotowanymi w koszulkach.
Krok 6
Polej sosem z oliwy i posyp parmezanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej