Herbata pachnąca szarlotką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Herbata pachnąca szarlotką

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
96 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

20 osób wydrukowało

Pobierz pdf

88 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

180 mililitrów

60 mililitrów

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj napar z czarnej herbaty i dodaj do niego sok jabłkowy oraz cynamon.

Krok 2

Dodaj cukier do smaku. Podgrzewaj napój przez 5 minut, ale nie doprowadzaj do wrzenia. Smacznego!

przepisy.pl

Dobra rada:

Spójrz na kwitnące jabłonie i napij się wiosennej herbaty urozmaiconej smakiem jabłek i cynamonu.

1

Opinie o przepisie

  • Restauracja Qualitass

    Restauracja Qualitass , 13.09.2016

    Uwielbiamy takie połączenia <3 Pozdrawiamy :)

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Herbata pachnąca szarlotką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej