Składniki
180 mililitrów
60 mililitrów
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj napar z czarnej herbaty i dodaj do niego sok jabłkowy oraz cynamon.
Krok 2
Dodaj cukier do smaku. Podgrzewaj napój przez 5 minut, ale nie doprowadzaj do wrzenia. Smacznego!
Dobra rada:
Spójrz na kwitnące jabłonie i napij się wiosennej herbaty urozmaiconej smakiem jabłek i cynamonu.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Herbata Lipton Yellow Label Tea
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej