
Składniki
250 mililitrów
3 plastry
1 plaster
2 plastry
1 łyżeczka
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj napar z czarnej herbaty i odstaw do ostudzenia.
Krok 2
W wysokiej szklance ugnieć owoce z miodem.
Krok 3
Dodaj ostudzony napar z herbaty i lód. Smacznego!

Dobra rada:
Słońce w pełni przypomina soczystą pomarańczę. W upalne lato ugaś pragnienie mrożoną herbatą pełną orzeźwiających cytrusów.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Herbata Lipton Yellow Label Tea
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej