Wiosenna herbata owocowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna herbata owocowa

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
184 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

72 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

161 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 mililitrów

3 plastry

2 plastry

2 plastry

20 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj napar z czarnej herbaty, dodaj owoce i grenadynę.

Krok 2

Dokładnie wymieszaj napój i udekoruj listkami świeżej mięty. Smacznego!

przepisy.pl

Dobra rada:

Wiosna to festiwal owoców. Daj się ponieść wiosennej radości i przygotuj lekką herbatę z owocowym akcentem.

2

Opinie o przepisie

  • Polski Stradivarius Skrzypce z 16,000 wypalonych zapałek - Unikat

    Polski Stradivarius Skrzypce z 16,000 wypalonych zapałek - Unikat , 18.04.2016

    :)

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Batz Tijax Mayan

    Batz Tijax Mayan , 05.04.2016

    Musi być pyszne

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna herbata owocowa  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej