Jesienna herbata z miodem i owocami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jesienna herbata z miodem i owocami

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
214 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

87 osób wydrukowało

Pobierz pdf

194 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 mililitrów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj napar z herbaty, dodaj do niego miód i owoce.

Krok 2

Dokładnie wymieszaj napój. Smacznego!

przepisy.pl

Dobra rada:

Korony drzew mienią się odcieniami złota. Herbata z miodem i owocami w kolorze bursztynu to idealny towarzysz na jesienne popołudnie pełne wspomnień o minionym lecie.

5

Opinie o przepisie

  • Tola Kik

    Tola Kik , 20.05.2020

    Super ale miszkam w korea i niewiem gdzie kupić liptona

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Lena Świtalska

    Lena Świtalska , 14.04.2020

    Lepsza z cukrem

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Janina Biel

    Janina Biel , 13.11.2016

    Nie wiecie że herbata czarna z cytryna to zabójstwo dla naszych stawów. Zajrzyjcie na blog Artura Topolskiego a tam jest wszystko na ten temat.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • David Kisowski

    David Kisowski , 25.10.2016

    Jak bym mógł to bym strzelił i bym był zdrów jak ryba.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Kate Cote

    Kate Cote , 19.09.2016

    z cytryna i miodem najlepsza!

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej