Jesienna herbata z miodem i owocami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jesienna herbata z miodem i owocami

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
216 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

87 osób wydrukowało

Pobierz pdf

194 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 mililitrów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj napar z herbaty, dodaj do niego miód i owoce.

Krok 2

Dokładnie wymieszaj napój. Smacznego!

przepisy.pl

Dobra rada:

Korony drzew mienią się odcieniami złota. Herbata z miodem i owocami w kolorze bursztynu to idealny towarzysz na jesienne popołudnie pełne wspomnień o minionym lecie.

5

Opinie o przepisie

  • Tola Kik

    Tola Kik , 20.05.2020

    Super ale miszkam w korea i niewiem gdzie kupić liptona

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Lena Świtalska

    Lena Świtalska , 14.04.2020

    Lepsza z cukrem

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Janina Biel

    Janina Biel , 13.11.2016

    Nie wiecie że herbata czarna z cytryna to zabójstwo dla naszych stawów. Zajrzyjcie na blog Artura Topolskiego a tam jest wszystko na ten temat.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • David Kisowski

    David Kisowski , 25.10.2016

    Jak bym mógł to bym strzelił i bym był zdrów jak ryba.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Kate Cote

    Kate Cote , 19.09.2016

    z cytryna i miodem najlepsza!

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jesienna herbata z miodem i owocami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej