
Składniki
250 mililitrów
0.5 sztuki
6 sztuk
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Użyj limonki i cukru brązowego dla smakowitego dopełnienia całości. Zaparz czarną herbatę, następnie dodaj limonkę, miętę i brązowy cukier.
Krok 2
Wszystko dokładnie wymieszaj. Smacznego!

Dobra rada:
Herbata i mięta to para idealna. Dlatego spokojnie możesz skorzystać z tego przepisu szykując herbatę dla dwojga.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Herbata Lipton Yellow Label Tea
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej