Składniki
1 sztuka
3 łyżki
3 sztuki
150 gramów
50 gramów
1 sztuka
2 sztuki
400 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj. Papryki i pomidory po oczyszczeniu pokrój w kostkę.
Krok 2
Cebulę posiekaj, oliwki pokrój na połówki.
Krok 3
Wszystkie warzywa połącz. Ser pokrój w kostkę.
Krok 4
Sos sałatkowy grecki Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą. Polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej