
Składniki
1 sztuka
3 łyżki
3 sztuki
150 gramów
50 gramów
1 sztuka
2 sztuki
400 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj. Papryki i pomidory po oczyszczeniu pokrój w kostkę.
Krok 2
Cebulę posiekaj, oliwki pokrój na połówki.
Krok 3
Wszystkie warzywa połącz. Ser pokrój w kostkę.
Krok 4
Sos sałatkowy grecki Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą. Polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej