
Składniki
1 sztuka
3 łyżki
3 sztuki
150 gramów
50 gramów
1 sztuka
2 sztuki
400 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkuj. Papryki i pomidory po oczyszczeniu pokrój w kostkę.
Krok 2
Cebulę posiekaj, oliwki pokrój na połówki.
Krok 3
Wszystkie warzywa połącz. Ser pokrój w kostkę.
Krok 4
Sos sałatkowy grecki Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą. Polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej

































