
Składniki
2 szczypty
6 łyżek
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
0.5 pęczka
1 sztuka
6 sztuk
4 sztuki
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 2
Sos sałatkowy czosnkowy Knorr połącz z jogurtem i posiekanymi ziołami.
Krok 3
Ogórka i paprykę pokroić w kostkę, pomidory w ósemki, cebulę w plastry.
Krok 4
Sos jogurtowy wymieszać z bakłażanem i cebulą.
Krok 5
Miskę wyłożyć liśćmi sałaty, wsypać połowę ogórków, pomidorów i papryki.
Krok 6
Polać sosem jogurtowym, dodać pozostałe warzywa i połówki oliwek.
Krok 1
Bakłażana pokroić w kostkę i gotować 10 minut na parze, ostudzić. zioła posiekaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej