Jaglanka z cynamonem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jaglanka z cynamonem

Autor: Marta Stańczak

ratingratingratingratingrating

1

heart
40 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

34 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

400 mililitrów

20 gramów

20 gramów

1 gram

1 garść

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kaszę przepłukać wodą 3x

Krok 2

Zalać mlekiem roślinnym, dodać wiórki kokosowe i gotować ok. 20min od czasu do czasu mieszając.

Krok 3

Na konic posłodzić i przełożyć do miseczek.

Krok 4

Posypać cynamonem i ułożyć owoce. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jaglanka z cynamonem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej