Wegańskie placuszki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wegańskie placuszki

Autor: Julia Zdrojewska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
60 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

51 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

80 gramów

180 mililitrów

1 szczypta

5 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki umieścić w głębokiej misce.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksować używając blendera.

Krok 3

Smażymy na lekko natłuszczonej olejem kokosowym patelni z dwóch stron (przewrócić kiedy pojawią się pęcherzyki).

Krok 4

Podawać z owocami i masłem orzechowym!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wegańskie placuszki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej