
Składniki
200 gramów
80 gramów
180 mililitrów
1 szczypta
5 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki umieścić w głębokiej misce.
Krok 2
Wszystko dokładnie zmiksować używając blendera.
Krok 3
Smażymy na lekko natłuszczonej olejem kokosowym patelni z dwóch stron (przewrócić kiedy pojawią się pęcherzyki).
Krok 4
Podawać z owocami i masłem orzechowym!
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Zapiekane tortille z mięsem mielonym
45 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej