
Składniki
200 gramów
80 gramów
180 mililitrów
1 szczypta
5 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki umieścić w głębokiej misce.
Krok 2
Wszystko dokładnie zmiksować używając blendera.
Krok 3
Smażymy na lekko natłuszczonej olejem kokosowym patelni z dwóch stron (przewrócić kiedy pojawią się pęcherzyki).
Krok 4
Podawać z owocami i masłem orzechowym!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej