
Składniki
5 sztuk
5 łyżek
1 pęczek
0.5 sztuki
4 sztuki
5 łyżek
4 łyżki
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wystudzone, ugotowane w mundurkach ziemniaki obierz i pokrój na mniejsze kawałki.
Krok 2
Dodaj do ziemniaków pozostałe, pokrojone składnik sałatki.
Krok 3
Dopraw do smaku.
Krok 4
Wymieszaj z majonezem i jogurtem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej