Składniki
1 sztuka
170 gramów
200 gramów
1 opakowanie
4 łyżki
1 łyżka
2 łyżeczki
0.5 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Brokuła potnij na mniejsze różyczki i ugotuj na parze.
Krok 2
Pomidorki przekrój na pół.
Krok 3
Wymieszaj ugotowanego brokuła, pomidorki, odsączoną z zalewy mozzarellę i kukurydzę.
Krok 4
Na sos: zetrzyj drobno czosnek do miseczki, dodaj majonez, jogurt i przyprawy i wymieszaj.
Krok 5
Przed podaniem polej sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej