
Składniki
250 gramów
250 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 puszka
1 pęczek
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron- najlepiej rurki ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić i przestudzić.
Krok 2
Szynkę, paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Kukurydzę odcedzić, koperek drobno posiekać.
Krok 3
Wszystkie składniki razem połączyć, dodać majonez. Doprawić solą, pieprzem i pomidorami z czosnkiem. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej