
Składniki
250 gramów
250 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 puszka
1 pęczek
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron- najlepiej rurki ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić i przestudzić.
Krok 2
Szynkę, paprykę i ogórka pokroić w kostkę. Kukurydzę odcedzić, koperek drobno posiekać.
Krok 3
Wszystkie składniki razem połączyć, dodać majonez. Doprawić solą, pieprzem i pomidorami z czosnkiem. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa Knorr Suszone Pomidory z Czosnkiem i Bazylią
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej