
Składniki
80 gramów
0.5 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
0.5 łyżeczki
0.5 sztuki
5 sztuk
5 sztuk
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę wyłożyć na duży talerz formując wieniec.
Krok 2
Awokado i pomarańczę pokroić na mniejsze kawałki. Mozzarellę pokroić na połówki.
Krok 3
Majonez wymieszać z musztardą i miodem.
Krok 4
Na sałacie ułożyć awokado i polać sosem.
Krok 5
Następnie ułożyć równomiernie pomarańczę, mozzarellę, orzechy i maliny.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej

































