
Składniki
2 sztuki
8 sztuk
7 łyżeczek
2 sztuki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Limonki i cytryny sparz gorąca wodą, osusz i pokrój w plastry. Dodaj do dzbanka z wodą.
Krok 2
Połącz z cukrem, miętą. Dokładnie wymieszaj, rozgniatając cytryny i limonki.
Krok 3
Wlej do szklanek z lodem. Udekoruj plasterkiem cytryny i listkiem mięty
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej