
Składniki
2 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przyprawy mieszamy z kilkoma łyżkami oleju. Polędwiczki myjemy, osuszamy, kroimy na plastry i lekko je rozbijamy. Zalewamy mięso marynatą i odstawiamy na przynajmniej 1 godzinę do lodówki. Następnie układamy na rozgrzanym ruszcie i grillujemy w zależności od upodobań. Podajemy z sałatką z sałaty, pomidora, ogórka, rzodkiewki, szczypiorku itp. lub do obiadu, do ziemniaków. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej