Masło krewetkowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło krewetkowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null sztuk

1 łyżeczka

1 szczypta

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Krewetki odsącz z zalewy i posiekaj.

Krok 2

Dodaj masło, sok z cytryny i biały pieprz.

Krok 3

Wszystkie składniki dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło krewetkowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej